De uitreiking van de Fund Awards
vindt plaats op woensdag 11 mei 2022

Het team van Fund Seminar organiseert samen met partner Infront de uitreiking van de Fund Awards. De uitreiking van de Fund Awards vindt plaats op woensdag 11 mei 2022.
De Fund Awards zullen worden toegekend aan individuele fondsen en fondshuizen op basis van de bekende Diamond Rating van Infront, rechtsopvolger van vwd. Voorafgaand aan de uitreiking van de Fund Awards verzorgt het team van Fund Seminar een informatief programma met onder meer een keynote.

Fund Seminar zou Fund Seminar niet zijn als we niet zorg zouden dragen voor een informatief en inspirerend event waar professionals in vermogensbeheer in de gelegenheid zijn elkaar te ontmoeten.

De koffie staat klaar vanaf 15.00 uur en om precies 16.00 uur neemt Dr. Jürgen Vandenbroucke de microfoon tijdens ‘de academische sessie’. Jürgen is niet alleen Executive Director bij de Belgische bank KBC, maar ook verbonden aan de Universiteit van Antwerpen als lector op het domein ‘Financial Engineering’. Vandenbroucke schreef de boeken: ‘Kapitaalbeschermde beleggingsproducten in mensentaal uitgelegd’ en ‘Mijn spaargeld. Goed beschermd!?’.

Na de sessie van de wetenschapper is er een borrel en worden de Infront Fund Awards uitgereikt aan vertegenwoordigers van de winnende fondshuizen. U bent van harte welkom.

Aanwezig zijn bij de uitreiking van de Fund Awards

Aanmelden kan hier en is kosteloos voor zelfstandig vermogensbeheerders, financieel planners, private bankers, vermogensadviseurs en vermogensplanners.

Aanmelden fund Awards