Bedankt voor een
succesvolle 10e editie!

Fund Seminar
26 september 2019
/
Utrecht
Lees hier het verslag

Het event

Op de laatste donderdag van september ontmoeten onafhankelijke vermogensbeheerders tijdens Fund Seminar een selectie van de meest toonaangevende fondshuizen in Nederland. In de gastvrije omgeving van De Utrechtse Stadsvrijheid in Utrecht kunnen meer dan 200 ‘investment professionals’ zich laten informeren en inspireren tijdens vijf rondes van masterclasses en twee keynotes. Deelnemers aan dit krijgen daarnaast 4 VBA/CFA PE-punten.

Voor Vermogensbeheerders

Zelfstandige vermogensbeheerders, beleggingsondernemingen die geregistreerd staan bij de AFM en medewerkers van deze bedrijven kunnen zich gratis aanmelden om deel te nemen aan dit event. Naast informatieve keynotes en masterclasses is er alle gelegenheid om te netwerken.

Fund Seminar informatie

Fund Seminar 10e Editie

De Utrechtse Stadsvrijheid
Sophialaan 1
3542 AR, Utrecht

Donderdag 26 September 2019
Vanaf 09:00 uur

Bekijk het programma

WORKSHOPS

 

 

 

Keynotes van Fund Seminar 2019

Maurice van Tilburg

CEO van Euronext

Bob Homan

Manager Investment Office - ING

Hans Betlem

Chief Investment Officer - IBS

Gerwin Wijnia

Chief Investment Officer - InsingerGilissen

Programma 2019

Ontvangst
Workshop ronde 1
Workshop ronde 2
Keynote 1
Lunch
Workshop ronde 3
Workshop ronde 4
Workshop ronde 5
Panel
Borrel
08:30 - 09:30

Ontvangst & Registratie

Workshop ronde 1

In de eerste ronde workshops geven vijf asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Kempen
Dimensional
TCM Investment Funds

Workshop ronde 2

In de tweede ronde workshops geven zes asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Aberdeen Standard Investments

Keynote: Maurice van Tilburg

De keynote tijdens het 10-jarig jubileum van Fund Seminar wordt gegeven door Maurice van Tilburg, CEO Euronext.
Maurice van Tilburg
12:15 - 13:30

Lunch

Workshop Ronde 3

In de derde ronde workshops geven zes asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Natixis
Triodos Investment Management
RBA Fonds

Workshop ronde 4

In de vierde ronde workshops geven zes asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

Workshop ronde 5

In de vijfde ronde workshops geven zes asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

Economenpanel

Het formele deel van de dag wordt afgesloten met een panelgesprek. Het panel bestaat uit Bob Homan (Manager Investment Office van ING), Hans Betlem (CIO van IBS) en Gerwin Wijnia (CIO van InsingerGilissen). Rob Jansen (BNR Beurswatch) is de moderator.
Gerwin Wijnia
Hans Betlem
Bob Homan
17:15

Borrel

Sponsoren

Fund Seminar, hét jaarlijkse event voor zelfstandige vermogensbeheerders, wordt mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren.

Laatste Nieuws

ACTIAM indexfondsen verduurzaamd

ACTIAM heeft haar indexfondsen verduurzaamd. Naast sociaal-ethische principes screent de vermogensbeheerder haar totale fondsportefeuille ook strenger op financieel-materiële principes. Bedrijven moeten nu voldoende aanpassingsvermogen hebben...
Lees verder

Presentatie