Anne Schoemaker (Keynote)
Director ESG Products | EU Action Plan Sustainable Finance.

ESMA Consultative Working Group on Sustainable Finance

Joost van Leenders
Senior beleggingsstrateeg
Kempen

Edin Mujagic
Hoofdeconoom
OHV Vermogensbeheer

Olaf van den Heuvel
Chief Investment Officer
Aegon Asset Management

Aegon Asset Management ontbijtsessie

29 september 2022 

Aegon Asset Management was host van de exclusieve ontbijtsessie tijdens Fund Seminar op 29 september 2022. Een bekend financieel journalist had een interview met Bas NieuweWeme, CEO van Aegon Asset Management.

Aegon Asset Management heeft een actief beleggingsbeleid en streeft naar bovengemiddelde beleggingsprestaties met een passend risiconiveau. Door de combinatie van diversificatie en actief beleid wordt een hoger rendement met een lager risico beoogd in beleggingsstrategieën die zijn afgestemd op langjarige verplichtingen. Verantwoord beleggen vormt de kern van de beleggingsfilosofie en -proces. Website: www.aegonam.com

Inschrijven ontbijtsessie kan hier: https://www.fundseminar.nl/inschrijven-fundseminar/

Demo Rooms 2022

Klik op het logo voor meer informatie 

Onze partners

Fund Seminar, hét jaarlijkse event voor zelfstandige vermogensbeheerders, wordt mogelijk gemaakt door

Over Fund Seminar

Fund Seminar wordt sinds 2009 elk jaar gehouden op de laatste donderdag in september. Ooit begonnen bij Theodoor Gillissen Bankiers als relatie event voor de zelfstandige vermogensbeheerders die klant waren bij deze depotbank, maar uitgegroeid tot hét jaarlijkse event in de sector. Al meer dan tien jaar organiseert het team van Fund Seminar een informatieve en inspirerende dag waar een keur aan fondshuizen hun visie op de markt delen met een leergierig publiek.

Na enige jaren werd ook een Fund Seminar ‘Services Edition’ toegevoegd. Een seminar waarbij niet asset managers de workshops gaven, maar IT providers, compliance deskundigen, juristen, data-vendors en andere spelers die op één of andere manier een relatie hebben met de beroepsgroep.
Fund Seminar biedt ook een paar keer per jaar een ‘Fund Seminar Session’; kleinere events met een hoogwaardig inhoudelijke insteek gericht op één thema dat gedurende een dagdeel uitvoerig wordt behandeld door een aantal gespecialiseerde sprekers voor een klein, select publiek.

Het team van Fund Seminar bestaat uit communicatie professionals met ruime ervaring in de financiële sector.

Schrijf u in voor de Fund Seminar Nieuwsbrief

inschrijven fs Nieuwsbrief