Fund Seminar2021-12-01T15:54:44+00:00

Fund Seminar 2021,
donderdag 30 september!

Jaarlijks ontmoeten wij u graag in De Utrechtse Stadsvrijheid voor het Fund Seminar. Het programma is altijd van hoog niveau. Tijdens de workshops kunt u zich laten informeren en inspireren.

De keynote was dit jaar de nieuwe voorzitter van DSI, mevrouw Tanja Nagel. Alle deelnemers aan Fund Seminar hebben inspiratie kunnen opdoen tijdens het plenaire wrap-up economenpanel met de Chief Economist van ABN AMRO, Sandra Phlippen, de Executive Director van J.P. Morgan Asset Management, Vincent Juvyns en Senior Strategist van ACTIAM, Corné van Zeijl.

Uiteraard volgden we de richtlijnen van het RIVM op het gebied van veiligheid. Daarom stellen we een maximum aan het aantal bezoekers en hebben we het aantal fondshuizen en IT-vendors gelimiteerd op 20. Er zijn 5 rondes van 4 workshops plus demo-rooms.

Wat onveranderd is: een professioneel event op een goed bereikbare locatie en de gelegenheid om elkaar live te ontmoeten en te spreken.

Fund Seminar is gratis toegankelijk en bestemd voor zelfstandige vermogensbeheerders, vermogensplanners, private bankers en financieel planners. Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname.

Plenair podium 2021

Tanja Nagel
Voorzitter Bestuur
DSI

Sandra Phlippen
Chief Economist
ABN AMRO

Vincent Juvyns
Global Market Strategist
J.P. Morgan Asset Management

Corné van Zeijl
Senior Strategist
ACTIAM

Aftermovie 2021

+20 workshops, 4 demo-rooms, de keynote van Tanja Nagel (voorzitter DSI) en het economenpanel met Sandra Phlippen (ABN AMRO), Vincent Juvyns (J.P. Morgan Asset Management) en Corne van Zeijl (ACTIAM). Fund Seminar op donderdag 30 september was een groot succes! We kijken nu al uit naar Fund Seminar op donderdag 29 september 2022. Bekijk hier de aftermovie van editie 2021.

Onze partners

Fund Seminar, hét jaarlijkse event voor zelfstandige vermogensbeheerders, wordt mogelijk gemaakt door

Schrijf u in voor de Fund Seminar Nieuwsbrief

inschrijven fs Nieuwsbrief

Workshops 2021

Klik op het logo voor meer informatie 

Demo Rooms 2021

Gedurende de hele dag kunt u kennis maken met de innovaties van deze partners in hun eigen ruimte.

Laatste Nieuws

Transfernieuws 

January 13th, 2022|

Nieuw bloed bij Triodos, Prime Ventures, Handelsbanken en Edmond de Rothschild.  Peter Olofsen is benoemd als Senior Investment Analyst bij Triodos Investment Management. Hij komt over van Kepler Cheuvreux, waar hij sinds 2006 werkzaam was als Equity Research Analyst. Eerder werkte hij in een soortgelijke functie

Hoge inflatie kost spaarders ruim € 9 miljard 

January 13th, 2022|

De inflatie voor 2021 komt uit op 2,7 procent, maakte het CBS deze week bekend. Doordat de spaarrentes ook het afgelopen jaar historisch laag waren, leverden Nederlandse spaarders na aftrek van de inflatie ruim 9 miljard euro

BEKIJK ALLE ARTIKELEN
Go to Top