Fund Seminar2021-09-14T11:11:39+00:00

Ontmoet elkaar persoonlijk
op donderdag 30 september!

Jaarlijks ontmoeten wij u graag in De Utrechtse Stadsvrijheid voor het Fund Seminar. Het programma is altijd van hoog niveau. U kunt zich nu al via deze website inschrijven voor de workshops om u te laten informeren en inspireren.

De keynote is dit jaar is de nieuwe voorzitter van DSI, mevrouw Tanja Nagel. Alle deelnemers aan Fund Seminar kunnen inspiratie opdoen tijdens het plenaire wrap-up economenpanel met de Chief Economist van ABN AMRO, Sandra Phlippen, de Executive Director van J.P. Morgan Asset Management, Vincent Juvyns en Senior Strategist van ACTIAM, Corné van Zeijl.

Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM op het gebied van veiligheid. Daarom stellen we een maximum aan het aantal bezoekers en hebben we het aantal fondshuizen en IT-vendors gelimiteerd op 20. Er zijn 5 rondes van 4 workshops plus demo-rooms.

Wat onveranderd is: een professioneel event op een goed bereikbare locatie en de gelegenheid om elkaar live te ontmoeten en te spreken.

Fund Seminar is gratis toegankelijk en bestemd voor zelfstandige vermogensbeheerders, vermogensplanners, private bankers en financieel planners. Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname.

Plenair podium 2021

Tanja Nagel
Voorzitter Bestuur
DSI

Sandra Phlippen
Chief Economist
ABN AMRO

Vincent Juvyns
Global Market Strategist
J.P. Morgan Asset Management

Corné van Zeijl
Senior Strategist
ACTIAM

Onze partners

Fund Seminar, hét jaarlijkse event voor zelfstandige vermogensbeheerders, wordt mogelijk gemaakt door

Workshops 2021

Klik op het logo voor meer informatie 

Demo Rooms 2021

Gedurende de hele dag kunt u kennis maken met de innovaties van deze partners in hun eigen ruimte.

Programma 2021

08:30 – 09:30

Ontvangst & Registratie

09:30 – 10:15

Workshop ronde 1

In de eerste ronde workshops geven vier asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

10:30 – 11:15

Workshop ronde 2

In de tweede ronde workshops geven vier asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

11:30 – 12:15

Keynote

Tanja Nagel
Voorzitter Bestuur DSI

12:15 – 13:30

Lunch

13:30 – 14:15

Workshop ronde 3

In de derde ronde workshops geven drie asset managers en een service provider tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

14:30 – 15:15

Workshop ronde 4

In de vierde ronde workshops geven vier asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

15:30 – 16:15

Workshop ronde 5

In de vijfde ronde workshops geven vier asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

16:30 – 17:15

Panel

Het formele deel van de dag wordt afgesloten met een panelgesprek. Het panel bestaat uit Sandra Phlippen (ABN AMRO), Vincent Juvyns (J.P. Morgan Asset Management) en Corné van Zeijl (ACTIAM). Esther van Rijswijk (Econoom/journalist) is de moderator.

Panel

Esther van Rijswijk
Econoom/ Journalist

Panel

Sandra Phlippen
Chief Economist

Panel

Vincent Juvyns
Global Market Strategist

Panel

Corné van Zeijl
Senior Strategist

17:15

Borrel

Schrijf u nu in voor 30 september

registreren fund Seminar

Schrijf u in voor de Fund Seminar Nieuwsbrief

inschrijven fs Nieuwsbrief

Laatste Nieuws

Benoemingen bij Robeco

September 16th, 2021|

De Rotterdamse vermogensbeheerder in Japanse handen heeft maar liefst acht nieuwe beleggingsprofessionals in dienst genomen. Zij gaan werken in Rotterdam en Zürich, waar de RobecoSAM zijn uitvalsbasis heeft. Roman Boner is benoemd tot hoofd portefeuillemanager

BEKIJK ALLE ARTIKELEN
Go to Top