Invalid slider ID or alias.

Het event

Op de laatste donderdag van september ontmoeten traditioneel de onafhankelijke vermogensbeheerders een selectie van de meest toonaangevende fondshuizen in Nederland. In de gastvrije omgeving van De Utrechtse Stadsvrijheid in Utrecht kunnen meer dan 200 ‘investment professionals’ zich laten informeren en inspireren tijdens vijf rondes van masterclasses en twee keynotes.

Voor Vermogensbeheerders

Zelfstandige vermogensbeheerders, beleggingsondernemingen die geregistreerd staan bij de Autoriteit Financiële Markten en medewerkers van deze bedrijven kunnen zich kostenloos aanmelden om deel te nemen aan dit event. Andere professionals die deze dag willen meemaken, betalen een bijdrage voor hun deelname aan de lunch en de borrel. Naast die informatieve sessies is er alle gelegenheid om te netwerken.

Seminar informatie

Fund Seminar 10e Editie

De Utrechtse stadsvrijheid
Sophialaan 1
3542 AR, Utrecht

Donderdag 26 September 2019
Vanaf 09:00 uur

Mediapartner:
Banking & Finance Magazine

Het vakblad Banking & Finance bestaat al meer dan twintig jaar als meertalig platform voor professionals in financiële dienstverlening. Het magazine, de congressen, de lunch- en dinerbijeenkomsten, de website, nieuwsbrief én Banking & Finance web-TV bereiken jaarlijks een groot deel van de beleidsbepalende en budgethoudende professionals bij banken en verzekeraars in Nederland, België en Luxemburg.

Presentatie

Laatste Nieuws