Institutional
Fund Seminar

Institutional

Bij Fund Seminar richten we ons op het creëren van impact. Al ruim tien jaar lang worden onze events voor zelfstandige vermogensbeheerders bijgewoond door namen als Euronext, DNB, Achmea, BlackRock, Vanguard, Rothschild, Pictet, Dufas, en Morningstar.

Dit jaar starten we met een nieuwe track gewijd aan institutionele beleggers. Vijf workshops met een 100% focus op ‘institutioneel’, parallel aan ons jaarlijkse evenement. Een track waar institutionele beleggers kunnen netwerken, inzichten delen en zich kunnen verdiepen in wat de sector beweegt. Een forum om impact te creëren, expertise te tonen en nieuwe zakelijke relaties te ontmoeten.

Naast de vijf speciale workshops van 45 minuten, kunnen deelnemers aan de Institutional Track ook genieten van de keynote. Dit jaar is dat  de nieuwe voorzitter van DSI, mevrouw Tanja Nagel. Alle deelnemers aan  Fund Seminar kunnen inspiratie opdoen tijdens  het plenaire wrap-up economenpanel met de nieuwe ABN AMRO Chief Economist Sandra Phlippen en de Executive Director van JP Morgan,  Vincent Juvyns.

In de aanloop naar het evenement op 30 september lanceren wij een maandelijkse nieuwsbrief met onderwerpen en inzichten die van belang zijn voor institutionele beleggers. .

Welkom bij Fund Seminar Institutional.

        Aanmelden institutional nieuwsbrief