Wim de Ruijter gaat van T. Rowe Price naar Baillie Gifford. Peter Branner (APG) wordt voorzitter Efama. Erik van Houwelingen toegetreden tot het bestuur van Dufas. Allegra van Hövell-Patrizi is benoemd tot CEO van verzekeraar Aegon Nederland. Hein Kuijpers neemt afscheid van Schroders. 

 

T.Rowe Price 

Wim de Ruijter gaat van T. Rowe Price naar Baillie Gifford. Na negen jaar T. Rowe Price gaat hij voor de Schotse partij een nieuw Beneluxkantoor opzetten.  

APG 

Peter Branner, chief investment officer van APG Asset Management, is benoemd tot vicevoorzitter van de European Fund and Asset Management Association (Efama).   

Dufas 

Erik van Houwelingen,  directievoorzitter van Kempen Capital Management en lid van de executive board van Van Lanschot Kempen, is toegetreden tot het bestuur van Dufas, de belangenvereniging van de asset management industrie in Nederland.  

Aegon 

Allegra van Hövell-Patrizi volgt Maarten Edixhoven op als CEO van de management board van Aegon Nederland. Sinds 2016 heeft zij zitting in de board.   

Schroders 

Hein Kuijpers heeft afscheid genomen van Schroders. De laatste 8,5 werkte hij voor Schroders in Nederland. Het is nog niet bekend wat de vervolgstap van Kuijpers zal worden.