Nederland mag op 17 maart haar stem weer laten gelden. Adfiz organiseert daarom samen met DUFAS, de NVB, de NVP en Verbond van Verzekeraars een tweetal debatten rond actuele thema’s binnen de financiële sector. Hier zullen de financiële woordvoerders van de verschillende Kamerfracties met elkaar in discussie gaan.

Aanmelden kan via de website van Adfiz of hier.

Volg de debatten op 2 en 11 maart
Op 2 maart staan we stil bij het thema ‘Veerkrachtig uit de crisis’. Tijdens dit debat gaan we o.a. in op de volgende vragen: In welke economische situatie start een nieuw kabinet? Welke mogelijkheden heeft een nieuw kabinet om de economie er weer bovenop te helpen en welke rol hebben financiële instellingen hierbij? En hoe kunnen we de weerbaarheid vergroten en welke rol speelt de financiële sector daarbij?

Op 11 maart duiken we in het thema ‘Duurzaamheid en de rol van de financiële sector’. Tijdens dit debat komen de volgende onderwerpen aan bod: De financiering van de gewenste transitie. Hoe pakken we dat aan en welke rol heeft de overheid? En hoe zit dat met maatwerk en welke ruimte is er voor ondersteuning van burgerinitiatieven?