Allfunds, het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde B2B wealthtech-platform, krijgt een notering aan de beurs van Euronext Amsterdam. Allfunds heeft een ecosysteem opgebouwd dat de gehele waardeketen van fondsdistributie en beleggingscyclus bestrijkt, onder meer via Allfunds Connect, een volledige suite van SaaS-gebaseerde digitale, data- en analysetools.

AllFunds is van mening dat de notering toegang zal bieden tot gediversifieerde financieringsbronnen en het profiel en de naamsbekendheid van het bedrijf zal vergroten.

Juan Alcaraz, oprichter en CEO van Allfunds, licht toe: “We hebben een ecosysteem opgebouwd dat de hele waardeketen van de fondsdistributie en de beleggingscyclus omvat, geïntegreerd in een eenvoudige one-stop-shop voor onze klanten. Deze beursnotering biedt ons de flexibiliteit om de digitale transformatie van de vermogensbeheersector en de groei van ons best-in-class wereldwijde platform te versnellen.”

Toekomstplannen voor de groep omvatten een uitbreiding naar regio’s waar het een kleinere marktaanwezigheid heeft, waaronder Noord-Amerika en Azië.

Bron:
https://www.finextra.com/newsarticle/37802/allfunds-to-list-on-euronext-amsterdam