Onlangs vond het Candoris US equity webinar plaats waarin 4 US equity-spelers hun visie gaven op Amerikaanse aandelen. Managers van Coho Partners, Orchard Capital Management, DSM Capital Partners en Osterweis Capital Management vertelden hoe zij aankijken tegen inflatie, small caps versus large caps, growth versus value, en ESG.  

Wat zijn de voordelen en nadelen van beleggen in Small Caps versus US Large Caps en hoe doen de webinar-deelnemers het anders dan hun peers? De meeste beleggers in Amerikaanse aandelen zijn of growth- of value-beleggers; is het beter om growth of value in je portefeuille te hebben, of juist een core manager? En hoe ontwikkelt ESG zich in de Verenigde Staten en welke impact heeft dit op waarderingen? Hoe gaan de gastsprekers in dit webinar daarmee om? Vier verschillende sprekers, vier interessante presentaties over US equity! Beluister de opname hier.

Deelnemers aan dit Candoris-webinar:

  • Chris Leonard, Coho Partners, ESG US Large Cap Relative Value
    Partner, Portfolio Manager & Investment Analyst
  • Blake Harper, Orchard Capital Management, US Small Cap Value, CIO & Portfolio Manager
  • Daniel Strickberger, Portfolio Manager & CIO DSM Capital Partners, US Large Cap Growth
    Managing Partner & CIO
  • Bryan Wong, Osterweis Capital Management, US Small Cap Growth
    Vice President & Investment Analyst

Over Candoris
Candoris brengt unieke beleggingsstrategieën met een beproefd, lange termijn beleggingsproces naar institutionele en wholesale beleggers. De vermogensbeheerders met wie we samenwerken zijn meestal boutiques met strategieën die high alpha genereren en een lange staat van dienst hebben. Daarnaast creëren we een betere toegang voor beleggers door het opzetten van UCITS in onze eigen Candoris-fondsenreeksen. Website: www.candoris.nl

Contact met Candoris
Anne de Jong, Coordinator Business Development, T +31 70 711 3846.