Onderzoeker en adviseur Fred de Jong geeft tijdens het vijfde ProfCollege op woensdag 15 juni 2022 in Rhenen zijn visie op de kansen in de financieel adviesmarkt.

De Jong belicht actualiteiten en trends in de financieel adviesmarkt en geeft inzicht in hoe adviseurs een succesvolle, toekomstbestendige strategie kunnen neerzetten.

“Financieel advies is waardevoller dan ooit, maar toch wordt het nog vaak als een kostenpost gezien. Dat vraagt om een andere positionering richting klanten van de financieel adviseur van de toekomst. In dit ProfCollege laat ik die ontwikkeling zien en geef ik aan hoe ondernemers in de financieel adviesmarkt daarop kunnen anticiperen,” zegt De Jong.

Trends die op 15 juni worden behandeld zijn onder meer provisietransparantie, duurzaamheidseisen, digitalisering, consolidatie en arbeidsmarktdynamiek.

Voor wie?

Het ProfCollege is voor iedereen die in één middag volledig op de hoogte wil zijn van de belangrijkste ontwikkelingen in de financieel adviesmarkt.

Het ProfCollege vindt plaats in Residence Rhenen in Elst en duurt van 2 tot 5 uur. Aanmelden kan via https://www.freddejong.eu/aanmelden/. De kosten bedragen € 145.