Het Belgische Delen Private Bank versterkt haar aanwezigheid in Nederland door Nobel Vermogensbeheer over te nemen. Delen Private Bank is al actief in Nederland en opereert onder de Naam Oyens & Van Eeghen.

Met de overname gaan Nobel Vermogensbeheer en Oyens & Van Eeghen samen verder onder de naam Oyens & van Eeghen. De overname past binnen de groeistrategie van Delen Private Bank. Frederk Baert, algemeen directeur van Oyens & Van Eeghen: “We zijn erin geslaagd het model van Delen Private Bank succesvol te implementeren. Dat resulteerde in een stijging van het aantal klanten. Oyens & Van Eeghen telt ondertussen vier kantoren. Met de overname van Nobel Vermogensbeheer steken we opnieuw een tandje bij. Dat doen we op de typische Delen-manier: weldoordacht, voorzichtig en met respect voor de klanten en de medewerkers.”

Bart Tishauser, algemeen directeur van Nobel Vermogensbeheer voegt daar het volgende aan toe: “Nobel Vermogensbeheer staat garant voor een onderscheidende persoonlijke dienstverlening op maat. Ons DNA – integriteit, bescheidenheid en professionalisme – vinden we moeiteloos terug in de waarden van Delen Private Bank en Oyens & Van Eeghen. Dankzij de schaalvergroting kunnen we onze klanten voortaan nog beter bedienen, o.a.

dankzij de sterk uitgebouwde afdelingen vermogensbeheer en estate planning en de digitale oplossingen.”

Het beheerd vermogen van Nobel Vermogensbeheer bedroeg op 31 augustus 2019 ruim 260 miljoen euro.