Fund Seminar biedt bezoekers op donderdag 26 september een caleidoscoop van informatie, trends en opinies. In de eerste ronde met workshops delen vijf fondshuizen hun kennis met u. Deze workshops worden gegeven door Amundi, Dimensional, Kempen, Fresh Fixed Income Fund en TCM Investment Funds.

De eerste ronde start om 9:30. Amundi vertelt over hoe ‘disruptie’ ongeëvenaarde groei- en investeringsmogelijkheden zal biedenin sommige sectoren. Dimensional zal de focus leggen op systematisch beleggen in obligaties op basis van academische inzichten. Ook Kempen zit in de eerste ronde en heeft als titel voor hun workshop “Turning Infrastructure into investments”.

Het Fresh Fixed Income Fund licht in hun workshop toe hoe twee tot drie procent nettorendement kan worden gerealiseerd door actief te werken met kredietopslagen van obligaties. TCM Investment Funds staat bekend om een geheel eigen aanpak met een focus op ‘Emerging Markets’. In April 2019 werd het TCM Global Emerging High Dividend fonds geïntroduceerd. Het beleggingsbeleid van dit fonds is gebaseerd op de hoog dividendstrategie waarmee deze beheerder sinds 2008 actief is in Frontier Markets. Deze succesvolle strategie is nu ook beschikbaar voor beleggers in Emerging Markets.