Acht onafhankelijke vermogensbeheerders hebben dit haar een FD Gazellen Award gewonnen.  Clavis heeft inmiddels een heuse kudde: het family office uit Den Bosch nam voor de tiende keer op rij een Gazelle in ontvangst. 

Daarnaast vielen Flexx Investments, Servatus, Helliot, Mercurius Vermogensbeheer, Credit Linked Beheer, Commoda en vergelijkingssite vermogensbeheer.nl in de prijzen.  

Onafhankelijke vermogensbeheerders profiteren van het feit dat banken zich focussen op digitalisering, schrijft Fondsnieuws. Hierdoor hebben grootbanken minder beleggingsadviseurs en private bankers nodig. Die stappen, met medeneming van hun klantenbestand, over naar onafhankelijke vermogensbeheerders.  

691 Gazellen  

De FD Gazellen Awards zijn een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland, schrijft het FD. Ze worden uitgereikt aan ondernemingen die minimaal 20% in omzet wisten te groeien over de afgelopen drie jaar. Dat lukte dit jaar 691 bedrijven. 10 procent minder dan vorig jaar, maar wel meer dan het FD zelf had verwacht in dit coronajaar.  

Voor partner Michiel Dill van Clavis is deze tiende Gazelle een enorme kroon op het succes: “Dankzij het vertrouwen van onze cliënten en relaties in onze aanpak blijven we groeien. Continue en duurzame groei lukt alleen met teamwork. Samen hebben we deze groei gerealiseerd en we zijn dan ook erg trots op ons fantastische team.”