Floris Mreijen is per 1 april 2022 als nieuwe directeur van stichting DSI. Hij volgt Joost Melis op, die deze functie op interim basis heeft vervuld. 

Floris Mreijen heeft de afgelopen jaren diverse leidinggevende functies bekleed bij de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Hiermee heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan in het aansturen en doorontwikkelen van deze belangrijke branchevereniging in de financiële sector. In zijn loopbaan heeft Floris Mreijen zich ingezet voor thema’s die raken aan integriteit, duurzaamheid en het vertrouwen van de consument in financiële instellingen. De afgelopen jaren was Floris Mreijen adjunct-directeur bij de NVB. 

DSI Bestuursvoorzitter Tanja Nagel is verheugd over de komst van Floris Mreijen: “De behoefte van consumenten, professionals en financiële instellingen is onderhevig aan verandering. Hier moet DSI op in blijven spelen. Daarnaast zijn integer handelen en vakbekwaamheid essentiële thema’s in onze sector en de maatschappij. We zijn blij dat Floris Mreijen zijn kennis, ervaring en netwerk gaat inzetten voor onze stichting. Met zijn komst kunnen we verder bouwen aan Stichting DSI en het versterken van het vertrouwen in de beleggingssector.”