Zoals elk jaar zal ook in 2021 het Fund Seminar worden gehouden op de laatste donderdag van september, dit jaar de 30ste. Al een groot aantal fondshuizen heeft nu al deelname toegezegd, onder meer OBAM, Triodos, HANetf, Rothschild, Acatis, Dimensional, PGIM en Morningstar. Zet de datum maar vast in uw agenda: donderdag 30 september.

Ondanks alle restricties hebben we vorig jaar tóch een compleet Fund Seminar kunnen houden. Een ‘live’ event met keynote, panel, workshops en demo rooms. Natuurlijk zijn de omstandigheden nog steeds een uitdaging, maar het team van Fund Seminar gaat er vanuit dat we in september zelfstandig vermogensbeheerders, -adviseurs, financieel planners en private bankers een informatieve en inspirerende dag zullen bieden.

De belangstelling van fondshuizen en leveranciers van technologie om partner te zijn bij het Fund Seminar is groot. Een flink aantal van de twintig workshops zijn al gereserveerd. We zijn nu volop bezig met het vastleggen van de keynote spreker én de deelnemers aan het economenpanel om de dag mee af te sluiten. Via onze nieuwsbrief, Twitter en LinkedIn houden we u op de hoogte!