Inmiddels hebben al 18 asset managers en vendors hun deelname toegezegd. Daar zitten natuurlijk bekende partijen bij uit binnen- en buitenland, maar ook fondshuizen die nooit eerder op Fund Seminar presenteerden. De keynote wordt verzorgd door Alex Hilgevoord De Nederlandsche Bank én sluiten we af met een paneldiscussie met twee zeer uitgesproken investment professionals.

Het Fund Seminar, ook dit jaar traditioneel op de laatste donderdag van september, biedt zelfstandige vermogensbeheerders, private bankers, vermogensplanners en financieel adviseurs een scala aan informatie en inspiratie. Naast bekende Nederlandse fondshuizen als Triodos, ACTIAM en Kempen zijn ook dit jaar buitenlandse partijen als T.Rowe Price, PGIM en Fidelity. Naast de fondshuizen zullen ook partijen als Blanco en NNEK van de partij zijn.

Het team van Fund Seminar is verheugd dat ook een aantal nieuwe partijen hun deelname aan het event hebben toegezegd. Onder meer BNP Paribas en VanEck maken op donderdag 24 september hun opwachting in DUS, De Utrechtse Stadsvrijheid. Inschrijven voor het seminar kan vanaf media augustus.