NNEK
Hoeveel klanten van je hebben een nieuw regime lijfrente in opbouw of uitkerende variant? Waarschijnlijk meer dan je verwacht. Wist je dat deze klanten ook eenvoudig, snel en winstgevend in jouw beleggingsbeleid kunnen beleggen? Tijdens deze workshop vertelt Michiel van Vugt over de voordelen van beleggen in lijfrente via Fondsenplatform.

https://www.fundseminar.nl/speaker/nnek/

BNP Paribas
Joep Spoor presenteert de Disruptive Technology strategie van BNP Paribas Asset Management en bespreekt mogelijke kansen voor beleggers. Vooruitgang in innovatieve technologieën verandert de samenleving en de wereldeconomie. De impact van deze ontwrichtende technologieën (disruptive technologies) beperkt zich niet tot de technologiesector, maar is ook zichtbaar in sectoren als financiële dienstverlening, gezondheidszorg, industrie, consumentengoederen en energie. De Disruptive Technology strategie van BNP Paribas Asset Management richt zich op innovatieve technologieën die bedrijfsmodellen in verschillende industrieën ontwrichten en als gevolg daarvan zouden kunnen leiden tot groei op lange termijn.

https://www.fundseminar.nl/speaker/bnp-paribas/

Pictet Asset Management
Ze speelden al langer, maar Covid-19 zet enkele megatrends in de schijnwerpers en geeft sommige een extra impuls. Internetverkopen schieten omhoog en overal ter wereld ontdekken mensen dat ze dankzij videoconferencing ook heel goed vanuit huis kunnen werken. Aan de andere kant zijn winkelstraten leger dan ooit en behoren zakenreizen even tot het verleden. Themabeleggers hebben een streepje voor bij het maken van onderscheid tussen structurele winnaars en verliezers. Rene de Wit, Senior Sales Manager bij Pictet AM, vertelt over de invloed van COVID-19, welke lijden en welke leiden?

https://www.fundseminar.nl/speaker/pictet-asset-management/

Dimensional
Volledige focus op het leveren van een uitstekende klantervaring en klanten begeleiden door de complexiteit van de financiële wereld naar hun doelstellingen. Communicatie speelt daar een essentiële rol in, zeker omdat mensen op verschillende manier leren en denken; visueel (in beelden), auditief (op het gehoor), kinesthetisch (met het gevoel) en digitaal (met het verstand). Tijdens deze interactieve workshop gaan we dieper in op deze 4 vormen van effectieve communicatie. David Swanwick, Head of Client communications, EMEA & VP, vertelt over ‘Het 4-S Framework tot Effectieve Communicatie’: Hoe kun je middels Scripts, Supplements, Stories & Sketches jouw boodschap omtrent beleggen helder overbrengen?

https://www.fundseminar.nl/speaker/dimensional/