In de derde ronde workshops op 26 september 2019 kunt u zich laten inspireren door zes verschillende fondshuizen. De workshops in deze ronde komen van Natixis, BlackRock, Triodos IM, RBA Fonds, State Street Global Advisors en Columbia Threadneedle. Schrijf u nu in voor Fund Seminar.

De workshop van Martijn Langenberg van Natixis, Riding the waves of long-term secular trends, draait om de vraag: Hoe ontsluit je de beleggingskansen die primaire krachten op het vlak van demografie, innovatie en klimaatverandering bieden?

BlackRock’s Corine Snoek, Vice President Sales & Support, gaat in op de op de impact van liquiditeit op het rendement bij alternatives.

Tim Crijns, Fondsmanager van Triodos Fair Share Fund, geeft een toelichting op beleggen in microfinanciering. “De vraag naar laag gecorreleerde beleggingen groeit. Tegelijkertijd is er een toenemende vraag naar beleggingen met échte impact. Een belegging in microfinanciering combineert beide aspecten.”

RBA Fonds vertelt over “De oplossing voor het obligatie-dilemma in uw modelportefeuille: het RBA Fonds.” Rob Stuiver van RBA Fonds legt een alternatieve manier uit om risico’s binnen de beleggingsportefeuille te reduceren zonder gebruik te maken van obligaties.

De vraag “Hoeveel risico neemt u in uw obligatieportefeuille?” wordt behandeld door State Street Global Advisors. Philippe Roset & Noussair Aatil bieden een uniek inzicht in de obligatiemarkt, door middel van Flows en Holdings uit een brede dataset van $10 biljoen aan assets.

Columbia Threadneedle zorgt niet alleen voor een heerlijke kop koffie, met de workshop “Creatieve destructie en de impact ervan op uw portefeuille” biedt Andrew Harvie inzicht in de kracht van het concurrentievoordeel en hoe de houdbaarheid ervan vaak door de markt wordt onderschat.

Schrijf u nu in voor het 10-jarig jubileum van Fund Seminar op 26 september 2019 en laat u inspireren!