Schrijf u nu in voor het 10-jarig jubileum van Fund seminar op 26 september!

U kunt in de laatste ronde workshops bijwonen van: MTX, Comgest, T.Rowe Price, Pictet Asset Management, Kames Capital en ACTIAM.

Marco Lenfers, Client Portfoliomanager van Vontobel AM, presenteert de MTX boetiek en gaat in op onderwerpen als ROIC en ESG. De workshop van Comgest komt van Lodewijk van der Kroft, Partner Comgest, en behandelt beleggingen in kwaliteitsbedrijven die de basis voor hun Europese strategieën vormen.

Dan Hurley, Senior Portfolio Analyst van T. Rowe Price geeft een workshop over “Japanese Equities”. In Pictet Asset Management’s workshop “Beleggen in oplossingen voor wereldwijde milieuproblemen” geeft René de Wit uitleg over groeikansen voor bedrijven die effectieve producten en diensten leveren.

Iain Snedden en Jacob Vijverberg gaan in de workshop van Kames Capital dieper in op de “truths and myths of sustainable investing” en geven inzicht in hoe investeerders hun rendement kunnen maximaliseren, zonder daarbij afbreuk te doen aan hun principes.

Bart Mantje, Senior Product & Relationship Manager Wholesale Clients, presenteert de workshop van ACTIAM. Wat is duurzaam beleggen eigenlijk? Waarom is het belangrijk en hoe kan je hier invulling aan geven? Deze vragen en meer worden beantwoord in de workshop “Het wat, waarom en hoe rondom duurzaam beleggen.”

Schrijf u nu in en mis niets!