Op woensdagochtend 5 februari heeft NNEK samen met een groep vermogensplanners de beurs geopend. De opening was onderdeel van het PEAK-traject waarin NNEK samen met adviseurs werkt aan een betere dienstverlening voor beleggers. De deelnemers in het PEAK-traject zijn ervaren vermogensplanners en voeren allen een eigen beleggingsbeleid onder Nationaal Regime.

 

Deze 9 adviseurs werken samen met NNEK aan zaken als positionering, beleggingsbeleid, businessmodel en compliance. Michiel van Vugt, Manager Financieel Adviseurs NNEK: “Wij werken al meer dan 20 jaar nauw samen met adviseurs, omdat dit een betere beleggingservaring geeft aan klanten. In het PEAK-traject leren we van elkaar, zodat NNEK nog beter klanten met adviseur kan helpen.” Namens NNEK luidde Laura Bessems de beursgong.

Het PEAK-traject is onderdeel van het Master Adviser Programma dat NNEK een aantal jaar geleden heeft geïntroduceerd. “Wij hebben veel ervaring in het toepassen van beleggen in financieel advies. In ons programma hebben we meerdere fase, waardoor we elke adviseur kunnen helpen met een start of juist uitbreiding van het vermogensadvies.” Aldus Michiel van Vugt.