NNEK KENNIS is gestart met een podcast voor financieel adviseurs. In deze radioprogramma’s, die op ieder moment van de dag te beluisteren zijn, komen experts, collega’s en andere gasten inzicht geven, ideeën verspreiden en inspiratie geven. Een aantal van de podcasts ‘Je Geld en of Je Leven’ is aangepast om het kanaal direct te vullen met inhoud.

De laatste jaren is het medium podcast sterk in opkomst. Michiel van Vugt (manager financieel adviseurs bij NNEK): “Ik maak zelf al jaren de podcast ‘Je Geld en of Je Leven’, die mede te beluisteren is via BNR Nieuwsradio. Ik merkte dat er veel adviseurs luisteren en daarom hebben we gekozen om een speciaal voor adviseurs ontwikkelde podcast te maken.”

“Het hoofdthema is vermogensadvies, maar het zal zeker niet alleen over beleggen gaan. De podcasts gaan over marketing, ondernemerschap, vermogensadvies, de toekomst van het vak etc. We maken dus geen reclame podcast, maar willen telkens verschillende aspecten van het belangrijke vak van financieel adviseur belichten” aldus van Vugt.

De podcasts zijn te vinden via www.nnek-kennis.nl, iTunes, TuneIn en Soundcloudonder de naam NNEK is KENNIS & KANSEN Podcast.