Onlangs is het boek ‘Durf & Daadkracht – Ondernemen met adviesvermogen’ gepubliceerd.
Commercieel directeur Michiel van Vugt: “Wij werken al 20 jaar alleen via financieel adviseurs om klanten te helpen met vermogensopbouw. Dit boek helpt de ondernemende adviseur om het bedrijf nog beter in te richten.”

“Veel financieel adviseurs hebben nu een klantenportefeuille, maar willen een bedrijf. Het boek gaat over de stappen die je daarvoor moet zetten.”

Durf en Daadkracht is een praktisch boek met oefeningen, theorie en veel concrete voorbeelden van collega adviseurs. Tien succesvolle vermogensplanners hebben bijgedragen aan de inhoud van het boek. Dit zorgt ervoor dat herkenbaar is voor de lezer, die stappen wil zetten. Van Vugt: “Het valt op dat succesvolle financieel planners, ondanks hun grote verschillen, veel dingen op een vergelijkbare manier doen. Met het boek willen we opnieuw bijdragen aan nog betere financieel advieswereld in Nederland.”

Naast het boek biedt NNEK via haar professionele platform NNEK KENNIS een Master Adviser Programma dat adviseurs op verschillende manieren helpen met het toepassen van vermogensadvies. Het boek Durf & Daadkracht is te koop via https://nnek-kennis.nl/durf-en-daadkracht voor Euro 24,95. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Vanaf 10 juli is het boek ook te verkrijgen via BOL.com, Managementboek.nl en de lokale boekhandel.