Op donderdag 24 september vindt het jaarlijkse Fund Seminar plaats. Met kleine, praktische aanpassingen vanwege de Covid-19 situatie kunnen we voor de 11de keer dit bijzondere event organiseren voor de vermogensbeheerders, private bankers en vermogensadviseurs van Nederland. Inmiddels zijn achttien workshops al toegezegd. De keynote wordt verzorgd door De Nederlandsche Bank én sluiten we af met een paneldiscussie met twee zeer uitgesproken investment professionals.

Dit jaar hebben we er voor gekozen om minder workshops tegelijk te houden. We hebben wel vijf rondes, maar telkens van vier workshops. Dat betekent maximaal twintig presentaties. Inmiddels hebben dus al 18 asset managers en vendors hun deelname toegezegd. Daar zitten natuurlijk bekende partijen bij uit binnen- en buitenland, maar ook fondshuizen die nog nooit eerder op Fund Seminar presenteerden.

Het panel vlak voor de borrel, wordt interactief én gegarandeerd inspirerend. Esther van Rijswijk, was niet alleen journalist (Elsevier, RTL) maar is ook econoom, zal dit panel modereren.

Wilt u met uw fondshuis ook participeren? Meer informatie volgt via de nieuwsbrief en op onze website of neem contact met ons op via info@fundseminar.nl