Zonder onderbreking was de afgelopen tien jaar de laatste donderdag van september gereserveerd voor Fund Seminar. De Covid-19 pandemie heeft veel ontregeld, maar op basis van de huidige situatie vindt op donderdag 24 september de 11de editie van ons jaarlijks event plaats.

Een groot aantal fondshuizen heeft al een workshop toegezegd. Het panel vlak voor de borrel wordt bijzonder inspirerend met twee van de meest uitgesproken stemmen in de sector op het podium, gemodereerd door een topjournalist. De keynote voor de lunch is de ‘maiden speech’ van een toezichthouder over nieuwe regelgeving voor beleggingsinstellingen.Fund Seminar 2020 biedt een hele dag inspiratie en informatie met volledige focus op zelfstandige vermogensbeheerders, vermogensplanners en andere professionals die particulieren adviseren over hun vermogen.

Het team van Fund Seminar houdt rekening met alle eisen die aan een event worden gesteld in verband met de Corona-situatie. Op de locatie is voldoende ruimte om afstand te houden en met de flow van het programma houden we er rekening mee dat iedereen zich gemakkelijk kan verplaatsen van de ene naar de andere sessie.

Het grootste deel van de fondshuizen die normaal gesproken een workshop verzorgen, hebben zich enthousiast voor de 2020-editie van Fund Seminar aangemeld. Om de agenda fris en inspirerend te houden, kunt u ook enkele fondshuizen verwachten die niet eerder hun opwachting maakten.

Dit jaar verwachten we opnieuw veel aandacht voor impactbeleggen en ESG-fondsen. In juli verwachten we van alle workshops een uitgebreide beschrijving op de website te hebben en kan iedereen zich inschrijven.

Ook in 2020 staat Fund Seminar garant voor onverwachte ontmoetingen en het opnieuw zien van oude bekenden. Naast de workshops, de borrel en de lunch zal het team meer dan ooit maximaal faciliteren dat iedereen de juiste mensen ontmoet en het netwerk kan uitbreiden.

Wij kijken uit naar uw komst!