Openbank, onderdeel van de Santander Group en de grootste 100% digitale bank van Europa, breidt haar dienstverlening aan klanten uit met een brokerage service. “Het beleggingsplatform stelt onze klanten in staat om zelf beslissingen te nemen, om een kick-start te maken in de aandelenhandel, in een gemakkelijke, directe en klantgerichte navigatie met alle nodige functionaliteiten”, zegt Gonzalo Pradas, hoofd van Wealth Management & Chief Investment Officer bij Openbank.

Voor klanten die liever willen beleggen op basis van de expertise van de beleggingsspecialisten van Openbank, geadviseerd door BlackRock en Santander Asset Management, biedt Openbank haar ‘state of the art’ Robo-Advisor aan. Pradas wijst op het groeiende belang voor mensen om toegang te hebben tot de beleggingsmarkten: “Het wordt steeds belangrijker dat mensen hun financiële toekomst in eigen hand nemen. Een van de beste manieren om persoonlijke financiële reserves op te bouwen of het pensioen te verbeteren is door te beleggen.”

“Met dit beleggingsplatform stellen we onze klanten in Nederland in staat om met eenvoudige en duidelijke oplossingen zelf aan de slag te gaan om een kapitaal voor later op te bouwen”, stelt Nicci de Haas, market director voor de Nederlandse markt bij Openbank.

Bron:
Persbericht – Openbank breidt Nederlandse aanbod uit met brokerage service voor beleggers