Ostrica, onafhankelijk en kwantitatief vermogensbeheer sinds 1997, verwelkomt per 11 februari Erwin Bouwmeester FFP als versterking van het relatiebeheer- en acquisitieteam. Bouwmeester brengt brede kennis en kunde mee vanuit zijn eerdere loopbaan binnen het bankwezen en bedrijfsleven.

Alexander Werkheim, commercieel directeur Ostrica: “Wij vinden een persoonlijke band met onze cliënten belangrijk. Erwin is een ervaren en gepassioneerde Senior Private Banker en Financieel Planner (FFP) bij wie de cliënt altijd centraal staat. Hij heeft ruime ervaring in Private Banking, onder andere opgedaan bij Staalbankiers en bij Van Lanschot. Met zijn komst versterkt Ostrica haar aanwezigheid in de regio Oost Nederland bij haar kerndoelgroep van vermogende particuliere beleggers.”

Erwin Bouwmeester streeft ernaar om Ostrica naar een hoger niveau te tillen: “Ik werk graag samen met professionals in een omgeving waar het overtreffen van verwachtingen van de klant de norm is en waar eigen initiatief en zelforganiserend vermogen worden gewaardeerd. Daarom heb ik gekozen voor Ostrica.” Erwin zal zijn ervaring en netwerk inzetten om Ostrica te laten groeien: “Dat doe ik vanuit mijn ambitie om de verwachtingen van de klant altijd te overtreffen.”