De Federatie Financieel Planners (FFP) stelt Paul van der Ploeg aan als nieuw bestuurslid. Van der Ploeg gaat deel uitmaken van het bestuur van Stichting Certificering FFP

“In al mijn activiteiten staan de kernwaarden van financiële planning centraal: integraal advies via één loket. Ik wil daarom ook graag mijn bijdrage leveren aan de belangrijke doelstelling van FFP, het borgen en uitdragen van de kwaliteit van integraal advies in Nederland. We hebben te maken met de uitdagingen van een sterk veranderende wereld waarbij automatisering en behoefte aan vakspecialisatie een grote rol spelen. Hier zet ik mij graag voor in,” aldus Paul van der Ploeg.

Op dit moment is Van der Ploeg actief als directeur Scheidingsexpert Nederland en expert op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot echtscheiding. Hij is ontwikkelaar van de adviestool Part-pro, voor integraal financieel inzicht bij scheiding. Daarnaast is hij ook medeoprichter en 7 jaar voorzitter geweest van RFEA (Register van Financieel Echtscheiding Adviseurs).