CACEIS
CACEIS heeft Frans Annokkee aangesteld als Senior Business Development Manager.
In deze rol is hij medeverantwoordelijk voor assetmanagers, fondsen & PERES (private equity, real estate & private debt) bij CACEIS Nederland. Hiervoor was Frans Annokkee werkzaam in commerciële rollen voor onder andere het Zwitserse Pictet Asset Management, Achmea Investment Management en Kempen & Co.

Aegon AM
Dougherty wordt verantwoordelijk voor het beheer van het wereldwijde productaanbod van Aegon AM. Vanuit Chicago zal hij een team van elf medewerkers aansturen. Hij rapporteert aan Chris Thompson, Global Head of Client Group.

Dougherty’s benoeming is de laatste in een reeks van recente wereldwijde benoemingen van Aegon AM, waaronder Anne Coupe als Global Head of Consultant Relations & Global Financial Institutions in juli en Russ Morrison als Global Chief Investment Officer voor het Fixed Income Investment Platform in juni.

 

Robeco
Maarten Slendebroek is toegetreden tot de raad van commissarissen van Robeco. Slendebroek was eerder CEO van Jupiter Fund. Stan Koyanagi is toegetreden als lid van de raad van commissarissen van Robeco.