Donderdag 23 mei 2019 – 3D Makers Zone, Haarlem.

In de stad van de toekomst draait het om meer dan het bouwen van hoge gebouwen en het leggen van snelle verbindingen. Kleine aanpassingen in het straatbeeld spelen een doorslaggevende rol bij het verbeteren van de leefbaarheid en de doorstroming in steden.

De sprekers op het Smart City Event vertellen hoe de slimme stad vorm gaat krijgen. Bovendien kunt u in de praktijk zien welke rol een nieuwe technologie zoals 3D-printing hierbij speelt.

Sprekers:

Manuela Krull-Mancinelli heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Digital Transformation Management en Innovatie. In haar rol als Managing Director voor Smart City bij Startupbootcamp sprak zij met honderden startups, tientallen corporates en diverse europese steden.

Carlien Roodink is business consultant bij het Urban Science-team van Axians, onderdeel van infrastructuurconcern Vinci. Vanuit deze achtergrond zal ze vertellen waar de groeikansen liggen met betrekking tot de stad van de toekomst.

Ivo Weinöhrl is fondsbeheerder van het Pictet-SmartCity Fonds. Hij legt uit welke krachtige trends er schuil gaan achter de opkomst van smart cities en hoe hij daar als belegger op inspeelt.

[gdlr_row]
[gdlr_column size=”1/2″]

Event details:

14.30 Ontvangst
15.00 Manuela Krull-Mancinelli (moderator)
15.10 Carlien Roodink
15.45 Ivo Weinöhrl
16.15 Smart City in de praktijk
17.00 Borrel

[/gdlr_column]
[gdlr_column size=”1/2″]

Adres:

3D Makers Zone
Oudeweg 91-95
2031 CC in Haarlem

[/gdlr_column]
[/gdlr_row]

 

Gastheer Pictet AM heet u welkom. U kunt zich aanmelden via, Michiel Smith