Pivolt Global is een nieuwe aanbieder op de Europese markten voor softwareondersteuning van de investment community, met name voor fondsmanagers, family offices, wealth managers, asset managers en private banks. Met de uitbreiding naar Europa is de software ook in Nederland verkrijgbaar.

Het aanbod omvat een volledige Portfolio Management omgeving, Trade Order en Execution, CRM, Billing en een portal voor interne en externe rapportage en communicatie. Alle modules kunnen apart of als gehele suite in worden gezet, zowel in-house (on premise) als volledig in de cloud.

Pivolt Global startte in Sao Paulo, Brazilië met ontwikkelcentra. Het bedrijf heeft verkoopkantoren door heel Zuid- en Noord-Amerika en zit sinds kort ook in Amsterdam. Door de overname door BRITech, een middelgrote aanbieder van investment software, is een organisatie ontstaan met nu meer dan 180 klanten. De organisatie gaat verder onder de vlag en naam van BRITech en de oplossingslijn heet Pivolt. Het Amsterdamse kantoor van BRITech heeft inmiddels 5 klanten.