Quintet Private Bank, met haar hoofdkantoor in Luxemburg en actief in 50 Europese steden, heeft nu ook een kantoor geopend in Denemarken. Quintet Danmark gaat zich vanuit Kopenhagen richten op  Deense particulieren en families op het gebied van vermogensbeheer. Na de opening in mei 2020 van Quintet Zwitserland onderstreept dit de ambitieuze groeiplannen van Quintet.

Henrik Wyrwik gaat het Quintet-filiaal in Kopenhagen leiden. Wyrwik bekleedde de afgelopen 20 jaar leidinggevende posities bij Deense vermogensbeheerders en startte met succes verschillende franchises. Hij rapporteert aan Søren Kjaer, CEO, Nordics & Luxembourg bij Quintet Private Bank.
Daarnaast heeft Quintet in Luxemburg een Nordics Desk opgericht.

Quintet – met 2.000 medewerkers in Europa – gaat zowel in Denemarken als in Luxemburg extra medewerkers werven die zich specifiek op cliënten in de Nordics gaan richten. Het bedrijf is van plan om in de toekomst uit te breiden naar andere markten in de Nordics.

De opening van Quintet in Kopenhagen volgt op de opening in mei 2020 van Quintet Zwitserland en benadrukt de geografische uitbreiding van Quintet als aanvulling op de bestaande activiteiten in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Spanje en het VK. In Nederland is

InsingerGilissen onderdeel van Quintet.

Meer informatie is te vinden op: www.quintet.com/en-dk/