Sequoia Vermogensbeheer uit Oosterbeek en Castanje Vermogensbeheer uit ’s-Hertogenbosch bundelen hun krachten. Vanaf begin dit jaar gaan beide bedrijven samen verder, maar ze behouden elk hun eigen naam.  

Sequoia en Castanje werkten de afgelopen jaren op een aantal onderdelen al samen. Dat beviel beide partijen zo goed dat er nu een volgende stap is gezet. De samenwerking betekent dat de bedrijven nog meer samen optrekken, al blijven beide bedrijfsnamen bestaan. 

Voordelen van de samenwerking zijn bijvoorbeeld aan de ‘achterkant’ zichtbaar waar de systemen in elkaar worden geschoven, iets wat ook geldt voor beide researchafdelingen. Zo verbetert de efficiency waardoor er meer ruimte overblijft voor persoonlijk contact met klanten.  

Sequoia Vermogensbeheer is in 2000 opgericht door Dian Huyssen van Kattendijke en Herma de Wit. Vanuit de bankwereld besloten de dames voor zichzelf te beginnen om meer tijd aan de klant te kunnen besteden. 

De voorloper van Castanje Vermogensbeheer zag in 1996 het levenslicht. In 2009 zette Franke Burink dit vermogensbeheerbedrijf voort. Vincent Hoffmans sloot zich in 2013 bij Castanje aan.