Today’s Group is toegetreden als broker tot het handelsplatform NPEX. Today’s Group, Euronext-lid en actief op diverse aandelenbeurzen, is een commissionair in effecten, die vermogensbeheer en brokerdiensten aanbiedt aan zowel professionals als particuliere beleggers. “De toetreding van Today’s als broker is een belangrijke nieuwe impuls voor onze effectenbeurs met een focus op mkb-ondernemingen,” volgens NPEX CEO Mark van der Plas.

Het doel van Today’s Group is om de verschillende marktpartijen op NPEX actief bij elkaar te brengen. Voor de bedrijven die een notering op NPEX willen, zal Today’s roadshows verzorgen en begeleiden bij financiering in de primaire markt verzorgen. Zodra er een notering is op NPEX zal het team van Today’s zich toeleggen op blocktrading voor zowel particuliere beleggers, beleggingsprofessionals als uitgevende instellingen. Hiermee is er ook op NPEX een faciliteit om grotere orders efficiënt op de beurs te kunnen afwikkelen.

De algemeen directeur van Today’s Group, Marcel Rietveld, verheugt zich op de nieuwe samenwerking. De aanvulling van de NPEX-effectenbeurs op de Today’s dienstverlening zal volgens Rietveld ideaal zijn voor de cliënten, die veelal reeds actief zijn in small- en midcaps. Het nieuwe platform zal met deze stap liquiditeit verschaffen aan veelbelovende MKB bedrijven met groeipotentie. De afgelopen jaren heeft NPEX reeds voor 52 bedrijven financieringen succesvol afgerond, waardoor deze ondernemingen beschikking kregen over meer dan €114 miljoen aan groeikapitaal.