Vladeracken Vermogensbeheer sluit zich per 1 november 2020 aan bij de Today’s Group. Daarmee worden gezamenlijk meer dan 100 jaar aan expertise op het gebied van vermogensbeheer, Wealth management en brokerage onder een dak gebracht en krijgt Nederland een unieke combinatie.

In mei 2019 vond de fusie plaats tussen MIJN Effecten, Fountain Capital Advisory en Today’s Vermogensbeheer. De nieuwe organisatie ging verder onder de vergunning en juridische entiteit van MIJN Effecten B.V. en veranderde eerder deze maand haar statutaire naam van Mijn Effecten naar Today’s Group B.V. Na deze eerste fusiestap, wordt nu de volgende stap in de groei van Today’s Group geëffectueerd.

Het personeel van Vladeracken sluit zich aan bij het team van Today’s Group en Gijsbrecht K. van Dommelen sluit zich aan als partner en wordt voorgedragen als directielid bij Today’s Group. Met de komst van Gijsbrecht van Dommelen zullen de maatgebonden vermogensbeheeractiviteiten voor individuele cliënten zowel onder de handelsnaam Today’s Wealth Management als onder Vladeracken plaatsvinden.

De combinatie van beide ondernemingen brengt voor de wederzijdse cliënten van de ondernemingen een reeks van voordelen met zich mee zoals het samenbrengen van expertise op vele terreinen zoals brokerage, in-huis research, fundamentele en kwantitatieve analyse, maar ook een efficiëntere bedrijfsvoering, lagere kosten en daarmee een betere borging van het belang van onze wederzijdse cliënten. Door samen verder te gaan met Vladeracken krijgt Today’s Group er een vestiging in Den Haag bij.

Bron:

https://todaysgroep.nl/nieuws/nieuws-vladeracken-vermogensbeheer-sluit-zich-aan-bij-de-today-s-group/