Xavier de Pauw naar Blanco. Manooj Mistry is benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van HANetf. Rob Hardy is door Capital Group aangesteld als Corporate Governance Director. Jorrit Willigers versterkt het Private Markets-team van Kempen.

Blanco
Xavier de Pauw is per 1 februari toegetreden tot de Raad van Advies van B2B-fintech Blanco. De Pauw werkte hiervoor onder andere tien jaar bij Merrill Lynch, onder meer als Director Fixed Income Structured Finance & Investments. De Pauw gaat Blanco adviseren over ontwikkelingen in de financiële en fintech sector. Voorheen was De Pauw mede-oprichter en CEO van onlinebank MeDirect en oprichter en president van Fintech Belgium. Ook vervulde De Pauw de rol van Group Head of Strategic Innovation & Marketing bij Degroof Petercam. 

HANetf
HANetf, Europa’s eerste ‘white label’ ETF-issuer, heeft Manooj Mistry benoemd tot Chief Operating Officer (COO) als onderdeel van de voortdurende expansie van het bedrijf. Hij treedt begin maart 2021 in dienst bij HANetf. Als ETF-pionier en veteraan in de sector brengt Mistry meer dan 25 jaar leiderschap in vermogensbeheer en ETF-bedrijfsontwikkeling met zich mee als voormalig CEO van DWS Investments UK Limited en hoofd van Xtrackers ETF’s en Index Investing bij DWS.

Capital Group
Rob Hardy is door Capital Group aangesteld als Corporate Governance Director. Hij wordt ook lid van het ESG leadership team van de vermogensbeheerder. Rob Hardy komt van J.P. Morgan Asset Management waar hij de ESG-strategie van het bedrijf overzag. Eerder werkte hij voor Phillips & Drew Fund Management als Corporate Governance en proxy voting specialist.

Kempen
Jorrit Willigers versterkt per 1 maart het Private Markets-team van Kempen Capital Management (Kempen). Willigers is aangesteld als Director en zal zich als ervaren specialist met name focussen op de private-equity-component van de strategie. In zijn laatste rol bij Generali Group als Head of Private Equity Portfolio Construction was hij verantwoordelijk voor de Noord-Amerikaanse private-equity-portefeuille. Daarvoor is hij werkzaam geweest als investment manager bij Gilde Equity Management en als corporate finance-specialist bij KPMG en Deloitte.