Paul Schofield, Jeremy Kent en Pieter van Diepen naar NN IP. Didier Duret wordt chairman van Omega Wealth Management. Triodos IM heeft Rob van Boeijen benoemd tot fondsmanager. Michaela Collet Jackson is bij Columbia Threadneedle benoemd tot hoofd distributie  EMEA. 

NN IP
NN Investment Partners gaat zijn sustainable & impact equity-team versterken. Met ingang van 1 april treden Paul Schofield, Jeremy Kent en Pieter van Diepen toe. Zij gaan werken vanuit Londen en Den Haag. Schofield komt aan het hoofd te staan van het team van 19 professionals.

Omega Wealth Management
Didier Duret, de voormalige wereldwijde chief investment officer van ABN Amro Private Banking, is chairman van het Zwitserse Omega Wealth Management geworden. Eerder vorig jaar was hij al aangetrokken als strategisch adviseur.

Kempen Capital Management
De duurzame aandelenstrategie van Kempen wordt met twee nieuwe teamleden uitgebreid. Daarvoor is Ivo Kuiper aangesteld als senior portfoliomanager en Raoul Martin als aandelenanalist. Hiermee versterkt Kempen de beleggingsstrategie waarin duurzaamheid en betrokken aandeelhouderschap met een langetermijnhorizon centraal staan.

Triodos IM
Triodos IM heeft Rob van Boeijen benoemd tot fondsmanager van de Triodos impact Mixed fondsen per 1 februari 2021. De drie Triodos Impact mixed fondsen beleggen in wereldwijde aandelen en euro-obligaties die positie impact en concurrerende rendementen genereren. De fondsen zijn beschikbaar in een defensief, neutraal en offensief profiel.

Columbia Threadneedle
Michaela Collet Jackson is bij Columbia Threadneedle benoemd tot hoofd distributie voor EMEA. In die rol wordt zij verantwoordelijk voor de regionale sales en voor de dienstverlening aan klanten voor wholesale, institutioneel en verzekeringen. Zij zal rapporteren aan Nick Ring, de CEO van EMEA.