Monique Molenaar-Vader als COO naar IBS Capital Allies. Robeco heeft Bas Nagtzaam aangetrokken als strategy product developer fixed income. Anneke Treon is nu managing director en hoofd competence center van Van Lanschot Kempen. Angelique Schouten, directielid van Ohpen, is opgenomen in de raad van commissarissen van Holland Fin Tech.

IBS
IBS Capital Allies heeft Monique Molenaar-Vader aangetrokken als COO. Daarmee treedt zij toe tot de directie van IBS Capital Management BV. Zij komt over van Kempen & Co, waar zij een overeenkomstige functie bezette. Daarnaast wordt Gijs Verschuuren opgenomen in de directie van deze vermogensbeheerder in de rol van CRO.

Robeco
Robeco heeft Bas Nagtzaam aangetrokken in de functie van strategy product developer fixed income. Hij was afgelopen acht jaar werkzaam voor AF Advisors. Nagtzaam was de afgelopen jaren bij de in Rotterdam gevestigde consultant actief als director product strategy.

Eerder in zijn loopbaan werkte hij bij QTR Invest als managing partner en bij de Veste Fondsbeheer als portfolio manager en fondsanalist.

Van Lanschot Kempen
Anneke Treon is managing director en hoofd van het competence center van Van Lanschot Kempen geworden. Tot januari was zij managing director securities. Zij werkt al 13 jaar bij Kempen en werkte eerder bij Goldman Sachs en Rothschild.

Ohpen
Angelique Schouten, sinds 2017 directielid van Ohpen, is opgenomen in de raad van commissarissen van Holland Fin Tech. Schouten was van 2016 tot begin 2018 actief in Engeland. In de jaren daarvoor bezette zij diverse senior managementfuncties voor Ohpen, zoals op het vlak van retail, marketing en business development.