HIP Capital breidt het beleggingsteam uit met partners Eric Kruse, Bas Simons en Pim Lavrijsen. Bij PGGM stopt Bob Rädecker eind dit jaar als CIO. Bij BNP Paribas Wealth Management is Bernt Kok benoemd tot CEO in Nederland. Angelique Schouten is CEO geworden van Flow Fabric. Ronald Verhagen aan de slag bij AF Advisors.

HIP Capital
Het is 2017 opgerichte beleggingsadvieskantoor heeft het aantal vestigingen uitgebreid en bezit nu vestigingen in Den Bosch, Venray, Doetinchem, Eindhoven en Enschede. De nieuwe partners zijn Eric Kruse, Bas Simons en Pim Lavrijsen. Eric Kruse en Pim Lavrijsen komen van Rabobank, waar ze allebei meer dan 20 jaar hebben gewerkt, hoofdzakelijk als beleggingsadviseur. Bas Simons is vrijwel zijn hele carrière actief geweest als zelfstandig ondernemer binnen de financiële dienstverlening.

PGGM
Bij PGGM stopt Bob Rädecker eind dit jaar als CIO voor de public markets. Onder zijn leiding zijn de beleggingen die PGGM beheert in publieke markten sterk in volume gegroeid, schrijft PGGM over de 16-jarige carrière van de CIO bij de pensioenbelegger.

BNP Paribas Wealth Management
Bij BNP Paribas Wealth Management is Bernt Kok benoemd tot CEO in Nederland en Arjan van Rijn tot hoofd Key Clients. De komst van de twee moet de positie van BNP in Nederland versterken bij de dienstverlening aan ondernemers en families.

Flow Fabric
Angelique Schouten is CEO geworden van Flow Fabric, een vanuit Amersfoort actieve onderneming die zich richt op technologisch hoogwaardige code-oplossingen en diensten voor bedrijven. Flow Fabric, dat drie labels voert, heeft 200 medewerkers in Nederland en Duitsland en was in 2020 winnaar van een FD Gazellen Award. Het bedrijf heeft op dit moment 300 klanten in 17 landen. Schouten heeft bijna negen jaar bij Ohpen gewerkt aan het bouwen van ‘s werelds eerste cloud-native software-as-a-service (SaaS) core banking platform, gebaseerd op de Amazon Web Services (AWS) cloud.

AF Advisors
Ronald Verhagen is deze maand aan de slag gegaan als consultant bij AF Advisors. Verhagen heeft een brede achtergrond bij verschillende financiële instellingen. Zijn ervaring varieert van het adviseren van pensioenfondsbesturen op strategisch niveau en manager selectieprocessen tot het ontwerpen van benchmarks en technische implementatie.