Andy Woods, Curtis Zappala en Jamie McAloon versterken het RI team van Aegon AM. NN Groep wil Annemiek van Melick benoemen als nieuwe CFO. Daphne de Kluis is per 12 oktober 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Marthe Tuinstra is aangesteld als Portfolio Manager External Mandates bij SAMCo. George Möller is toegetreden tot de Raad van Advies van de Vereniging van Effectenbezitters. 

Aegon AM 

Aegon Asset Management heeft zijn Responsible Investment team versterkt met drie nieuwe benoemingen. Het team telt nu 17 specialisten. Andy Woods start vanuit het Verenigd Koninkrijk bij Aegon AM als responsible investment manager en ondersteunt de Equities en Multi-Asset beleggingsplatforms. Curtis Zappala, werkzaam in de VS, treedt toe als responsible investment associate. Hij zal zich richten op ESG-integratie en engagement, ter ondersteuning van het Fixed Income beleggingsplatform van Aegon AM. Jamie McAloon treedt in dienst bij Aegon AM als responsible investment associate, ter ondersteuning van de Equities en Multi-Asset beleggingsplatforms. 

NN Groep 

NN Groep wil Annemiek van Melick (nu nog ASR) benoemen als nieuwe CFO., als vervanger van de vertrekkende CFO Delfin Rueda. Annemiek van Melick is afkomstig van sectorgenoot ASR, waar zij sinds begin 2020 CFO is. Eerder werkte van Melick vijf jaar als CFO van de Volksbank 

Syntrus Achmea Real Estate & Finance 

Daphne de Kluis is per 12 oktober 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij volgt Achmea-bestuurder Bianca Tetteroo op, die dit commissariaat vervulde sinds 1 september 2017. 

SAMCo 

Marthe Tuinstra is aangesteld als Portfolio Manager External Mandates bij SAMCo. Ze komt over van PGB Pensioendiensten, waar ze een soortgelijke functie bekleedde. Eerder werkte ze bij AXA Investment Managers en Goldman Sachs Asset Management. 

VEB 

George Möller is toegetreden tot de Raad van Advies van de Vereniging van Effectenbezitters. Hij is tevens Voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Erven A. de Jager, lid van de Raad van Toezicht bij SCA en Bestuurslid bij Nasdaq Dubai.