Mark Dukers directeur FFP, Karlijn van Lierop Director Responsible Investment Product Specialist bij BMO, Pascal Boots Institutional Sales Netherlands bij Amundi, en meer. 

Vladimir Kulikov is aangesteld als Senior Investment Manager EMD bij PGGM. 

Hij komt over van ABN AMRO Bank, waar hij Senior Quantitative Analyst bij ABN AMRO Bank was. Eerder werkte hij onder meer bij European Investment Bank en ASR Nederland. 

FFP heeft Mark Dukers benoemd tot directeur, met ingang van 1 januari 2022. Hij is de opvolger van Rob van den Aker, die de functie sinds de zomer van 2017 combineerde met het voorzitterschap van de Vereniging FFP. Dukers is op dit moment bij opleidingsinstituut Dukers & Baelemans verantwoordelijk voor Business Development. 

BMO Global Asset Management heeft Karlijn van Lierop (foto) benoemd als Director Responsible Investment Product Specialist. Samen met het Responsible Investment team in Londen zal Karlijn van Lierop daarbij nieuwe innovatieve klantoplossingen ontwikkelen. Karlijn rapporteert aan Claudia Wearmouth, co-head van BMO GAM’s Responsible Investment team.  

 

Pascal Boots is benoemd tot Institutional Sales Netherlands bij Amundi. Hij was daar al werkzaam als Institutional Business Relationship Manager Netherlands. Daarvoor werkte hij bij NN Investment Partners. 

Remco Folkertsma treedt in dienst bij Van Lanschot Kempen als Senior Specialist Beleggen. 

Hij komt over van ING Private Banking, waar hij dezelfde functie vervulde. Van 2005 tot 2016 werkte hij in verschillende functies bij Van Lanschot Bankiers.