Wisselingen bij Amundi, abrdn en Fidelity 

Met ingang van 1 februari is Danielle Weij in dienst getreden bij Amundi Nederland als Client Servicing Manager. In deze rol zal zij het institutionele sales team met daarin Lars Fonkert en Pascal Boots ondersteunen, dat geleid wordt door Rutger Maenen. Danielle draagt ruim acht jaar ervaring binnen cliënt & sales support aan bij het team van Amundi Nederland. 

Tegelijkertijd is Alex de Waal toegetreden tot de Amundi Dutch Advisory Board.Alex is al ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig interimmanager en managementconsultant. Hij vervulde vele interim-management en strategische adviesrollen, onder meer bij NN, Achmea, PGGM, PGB en Pensioenfonds voor Huisartsen. Als specialist op het gebied van beleggen, actuariaat en risk management zal hij een adviserende rol vervullen naar het institutionele team van Amundi.  

abrdn heeft Ties Priester als hoofd transacties in Nederland benoemd. Zijn aanstelling volgt op de recente benoeming van Dominique Schillings als hoofd vermogensbeheer. Ties werkt bijna drie jaar bij abrdn en heeft veel ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen in verschillende sectoren. Priester geeft leiding aan het transactions team binnen abrdn’s Nederlandse vastgoedbusiness en rapporteert aan Robert Cass, wereldwijd hoofd transacties 

Fidelity International heeft Sanela Kevric met ingang van 1 februari benoemd tot Hoofd Sales voor België, Nederland en Luxemburg. Ze is verantwoordelijk voor het runnen van de wholesale- en institutionele strategie in de Benelux en rapporteert aan Christophe Gloser, Hoofd Sales – Continentaal Europa. Kevric werkt sinds 2015 bij Fidelity. Hiervoor bekleedde ze de functie Sales Director, waarbij ze zich richtte op ESG-distributie en strategische initiatieven in Europa. Eerder bekleedde ze verschillende functies binnen portefeuillebeheer en business development bij Candriam en Petercam Institutional Asset Management. 

        Sanela Kevric