Bianca Tetteroo wordt de nieuwe bestuursvoorzitter van Achmea. Paul van Olst is benoemd tot Chief Commercial Officer van OBAM IM. Mark Siezen treedt in dienst als Chief Client Officer (CCO) bij Bouwinvest. Karin Roeloffs is benoemd tot hoofd fiduciair management van Aegon Asset Management. Hans Den Hoedt is het nieuwe hoofd Investment Banking van Goldman Sachs in Nederland.

Achmea
Bianca Tetteroo wordt de nieuwe bestuursvoorzitter van het verzekeringsvorm Achmea. Zij volgt per april 2021 de huidige topman Willen van Duin op. Afgelopen jaren behoorde ook de asset managementtak van Achmea tot haar aandachtsgebied. Tetteroo wordt al jaren gezien als de “machtigste vrouw in de verzekeringssector”. Haar benoemen aan het hoofd van Achmea lag in de lijn der verwachtingen.

OBAM
OBAM Investment Management (OBAM IM) heeft medio november Paul van Olst benoemd tot Chief Commercial Officer. Hij wordt in deze rol verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de fondsbeheerder, die eerder dit jaar verzelfstandigde. Paul van Olst heeft een indrukwekkende staat van dienst in internationaal vermogensbeheer. Hij was het grootste gedeelte van zijn carrière werkzaam als Head of Sales voor Fidelity International. Recentelijk zette hij het Nederlandse kantoor op van Jupiter Asset Management.

Bouwinvest
Mark Siezen treedt per 1 november in dienst als Chief Client Officer (CCO) bij Bouwinvest. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de investeerders en de groei van het toevertrouwde kapitaal. 

Goldman Sachs
Hans Den Hoedt is het nieuwe hoofd Investment Banking van Goldman Sachs in Nederland. Den Hoedt komt hiervoor over uit Londen, waar hij sinds 2010 voor Goldman Sachs werkt. Hij wordt vergezeld door Rutger van Halder die zich weer bij het Nederlandse team voegt en ook naar Amsterdam verhuist. Hans den Hoedt is hiermee de opvolger van Richard Govers.