Karl Guha stapt aan het einde van dit jaar op als topman van Van Lanschot Kempen. Sarah Russell, de voormalige CEO van Aegon Asset Management, wordt medio mei opgenomen in de raad van commissarissen van APG Groep. Pieter Krom is aan de slag gegaan voor fintech Finfiles. Arthur Kilian is als programmamaker aan de slag gegaan bij Caceis. Lindsay Hudson is benoemd tot hoofd Inclusion & Diversity bij Aegon Asset Management.

Van Lanschot
Karl Guha stapt aan het einde van dit jaar op als topman van Van Lanschot Kempen. Hij zal na acht jaar een stap opzij doen om ruimte te maken voor een nieuwe generatie om richting te geven aan de bank.

APG Groep
Sarah Russell, de voormalige CEO van Aegon Asset Management, wordt medio mei opgenomen in de raad van commissarissen van APG Groep. De leden hiervan zijn naast Russell, president-commissaris Pieter Jongstra, Dick van Well, Roger van Boxtel, Claudia Zuiderwijk en José Meijer.

Finfiles
Pieter Krom is aan de slag gegaan voor Finfiles, een fintech die software-oplossingen biedt aan banken en asset managers. Krom is overgekomen van Robeco, waar hij 14 jaar heeft gewerkt in diverse sales- en distributiefuncties.

Caceis
Arthur Kilian is als programmamaker aan de slag gegaan bij Caceis. Hij doet dat op ad interim basis. Kilian heeft een professioneel verleden bij AF Advisors, PwC, Deloitte en Kempen. Kilian heeft ook ervaring opgedaan in Ierland op het gebied van asset- en wealth managementadvies.

Aegon AM
Lindsay Hudson is benoemd tot hoofd Inclusion & Diversity bij Aegon Asset Management. Zij neemt deze verantwoordelijkheid op zich vanuit het kantoor in Londen. Zij gaat rapporteren aan Jane Daniel, die bij de in Den Haag gevestigde asset manager het wereldwijd hoofd Risk & Compliance is, alsook de zogenoemde I&D ambassador. Lindsay Hudson komt over van Invesco, waar zij sinds 2018 een vergelijkbare verantwoordelijkheid had.