Cees Harm van den Berg naar APG Asset Management. Hugo Nieuwenhuijse aangetreden als bestuurslid van Calpam Pensioenfonds. Hanny Kemna RE CISA is de nieuwe voorzitter van de RvC van MN. Emmie Lewin start per 1 maart als manager bestuursbureau bij Pensioenfonds PostNL.

APG Asset Management
Cees Harm van den Berg is begin januari begonnen als Senior Strategist bij APG Asset Management. Hiervoor werkte Van den Berg bij Willis Towers Watson als Senior Investment Consultant & Head Solutions voor de Nederlandse markt. Eerder was hij werkzaam als aandelenderivatenhandelaar voor All Options.

Calpam Pensioenfonds

Hugo Nieuwenhuijse is in januari aangetreden als bestuurslid van Calpam Pensioenfonds. Nieuwenhuijse werd daarnaast deze maand bestuurslid van BPF Vlakglas. Naast deze functies is hij onder meer bestuurslid bij de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de houtverwerkende industrie en jachtbouw. Nieuwenhuijse is zelfstandig risicomanager.

MN
Drs. Hanny Kemna RE CISA is de nieuwe voorzitter (president-commissaris) van de Raad van Commissarissen van MN. Zij volgt in die rol Ella Vogelaar op, die sinds april 2015 voorzitter was van MN’s commissarissen.

Pensioenfonds PostNL
Emmie Lewin start per 1 maart als manager bestuursbureau bij Pensioenfonds PostNL. Zij is afkomstig van PGGM waar zij de functie van Master Pensioenbeleid PFZW vervult.