Gert-Jan Verhagen benoemd tot CEO van Amundi Nederland. Lilian Wieringa is tijdelijk toegevoegd aan het team van Dufas. Marco van Son is aan de slag gegaan bij Index People. Jan van den Berg is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de RvC van Achmea.

Amundi
Gert-Jan Verhagen is benoemd tot CEO van Amundi Nederland. Verhagen behaalde een groot succes toen hij in 2019 een index-mandaat voor de Franse asset manager binnenhaalde bij Rabobank van ca. 4,5 miljard euro groot.

Dufas
Lilian Wieringa is tijdelijk toegevoegd aan het team van Dufas, de belangenvereniging van de asset management industrie in Nederland. Zij neemt de functie van manager regulatory affairs op zich. Zij werkte de afgelopen jaren als (senior) legal counsel bij ABN Amro Bank en International Card Services.

Index people
Marco van Son is aan de slag gegaan bij Index People. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiële wereld, zowel als institutioneel als particulier vermogensbeheerder.

Achmea
Jan van den Berg is benoemd tot nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Achmea. Hij neemt zijn functie met ingang van 13 april 2021 op zich tijdens de algemene vergadering.