Jorrit Willigers naar Kempen. Martine Vissers is per 1 maart 2021 benoemd tot partner van AF Advisors. Philip Tremble is benoemd als group chief risk officer bij Quintet, moederbedrijf van InsingerGilissen. Anne-Sophie Castelnau wordt wereldwijd hoofd Sustainability bij ING. Rob Hardy is Corporate Governance Director bij Capital Group.

Kempen
Willigers is aangesteld als director bij Kempen en zal zich als ervaren specialist met name focussen op de private-equity-component van de strategie. Het Nederlandse fondshuis hoopt met de komst van de specialist haar private-equity-propositie beter op de wensen van de klant af te kunnen stemmen. Willigers was werkzaam bij Generali Group als hoofd private equity portefeuilleconstructie voor de Noord-Amerikaanse private-equity portefeuille. Eerder werkte hij als investment manager bij Gilde Equity Management en als corporate finance specialist bij KPGM en Deloitte.

AF Advisors
Martine Vissers is per 1 maart 2021 benoemd tot partner van AF Advisors. Ze is haar carrière in 2005 begonnen en heeft meer dan 10 jaar gewerkt op het snijvlak van publiek-private financiering met woningcorporaties, zorginstellingen en pensioenfondsen als haar klanten.

Quintet
Philip Tremble is bij Quintet, het moederbedrijf van InsingerGilissen, benoemd tot group chief risk officer. Daarmee is hij de opvolger van Anthony Swings, die sinds 2018 de functie had. Tremble was de afgelopen acht jaar werkzaam in een soortgelijke functie werkzaam bij HSBC.

ING
Anne-Sophie Castelnau verruilt bij ING op 1 april haar huidige functie hoofd wholesale banking bij ING Frankrijk voor die van wereldwijd hoofd Sustainability. Zij werkt sinds 2005 bij ING in Frankrijk, waar ze verschillende posities heeft ingevuld voordat ze de wholesale-afdeling ging leiden in 2017. Daarvoor werkte ze onder meer bij Natixis.

Capital Group
Capital Group heeft Rob Hardy aangesteld als Corporate Governance Director. Hij wordt ook lid van het ESG leadership team van de vermogensbeheerder. Rob Hardy komt van J.P. Morgan Asset Management.