a.s.r. verwelkomt een nieuw team Structured Fixed Income dat afkomstig is van ACTIAM. Russell Investments heeft het team versterkt met Jaap Hoek als Director Investment Strategy & Solutions Noord-Europa en Marleen Barents-Jager als Sales Director Retail Benelux en Nordics.

 Nieuw team naar a.s.r. vermogensbeheer

Per 1 april gaat er een nieuw team aan de slag bij a.s.r. bestaande uit Bas Kragten, Jules Koekkoek, Remco van Amelsfoort en Vincent Kroes. Zij zullen zich richten op structured investments. De focus zal liggen op beleggingen met een duidelijk ESG-profiel, inclusief impactbeleggingen. Het team zal werken aan proposities waar behalve a.s.r. ook andere verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensfondsen aan deel kunnen nemen. Al eerder verruilde Johan Idema ACTIAM voor MN waar hij hoofd obligatiebeleggingen is geworden.

Nieuwe mensen bij Russell

Jaap Hoek stapt over van Robeco waar hij recentelijk directeur en portefeuillestrateeg was in het Investment Solutions team. In zijn nieuwe rol bij Russell Investments zal hij zich richten op het creëren van efficiënte beleggingsoplossingen voor fiduciaire klanten.

Marleen Barents-Jager wordt bij Russell verantwoordelijk voor de begeleiding en uitbreiding van de activiteiten in de Benelux en Nordics. De afgelopen 8 jaar heeft zij gewerkt bij Principal Global Investors als verantwoordelijke voor business development en accountmanagement in de Benelux en Nordics.