Martijn Gribnau wordt directievoorzitter bij de Volksbank. Ruud van Suijdam gaat aan de slag bij Altis IM.  Jeroen Herwaarden is als fondsmanager begonnen bij Triodos. Jacqueline Jamin gaat naar Auréus Eindhoven. Rory Tapner gaat naar Quintet. Karin Bergstein is benoemd tot lid van de raad van commissarissen bij Van Lanschot Kempen.

Volksbank

Martijn Gribnau neemt bij de Volksbank de positie over van Maurice van Oostendorp als directievoorzitter. Eerder was hij werkzaam bij de Postbank, ING en Nationale-Nederlanden. Gribnau had eerder posities als chief transformation officer en chief operations officer bij Genworth Financial.

Altis IM

Ruud van Suijdam is aan de slag gegaan als portfoliomanager bij Altis. Eerder werkte hij als portefeuillebeheerder multi-assets bij Robeco en als analist bij Rabobank.

Triodos

Jeroen Herwaarden is begonnen als fondsmanager van het Triodos Euro Bond Impact Fund. Eerder was hij portefeuillebeheerder. Hiermee is hij de opvolger van William de Vries, die eind januari benoemd werd tot directeur van het team dat verantwoordelijk is voor impactbeleggingen in aandelen en obligaties.

Auréus

Jacqueline Jamin is bij Auréus Eindhoven begonnen als associate partner. Jamin zal klanten adviseren over beursgenoteerde beleggingen en ook over alternatieven als vastgoed en private equity.

Quintet

Rory Tapner is de opvolger van Jan-Maarten de Jong bij Quintet, het moederbedrijf van InsingerGilissen. Eerder was hij CEO van Coutts en lid van de raad van bestuur van UBS waar hij functies als hoofd aandelenmarkten werelwijd en investment banking vervulde.

Van Lanschot Kempen

Karin Bergstein is benoemd tot lid van de raad van commissarissen bij Van Lanschot Kempen. Zij was eerder COO en lid van de executive board van a.s.r. en lid van de directie van ING.