Alex Otto stopt bij HB. Anke Bos naar Anthos. Robert Slange naar Charco & Dique. Clara Yan naar Robeco. Michiel Breeschoten naar NN IP. Ward van de Braak naar UBS.  

HB Capital
Alex Otto is gestopt als CEO van HB Capital, het family office van de familie Blokker. Otto maakte naam als beheerder van het succesvolle Delta Deelnemingen Fonds voordat hij overstapte in 2014 naar HB Capital.

Anthos Asset & Fund Management
In het licht van de ambitie om een multi-family office te worden, vinden bij Anthos diverse personeelswijzigingen plaats. Zo is Anke Bos benoemd tot hoofd marketing en communicatie. Zij werkte eerder bij Kempen. Patty Voorwalt is op dezelfde afdeling aan de slag gegaan. Zij is overgekomen van Le Poole Bekema.

Andere namen die zijn aangetrokken zijn Frank van de Ven in de rol van adviseur. Hij werkte eerder bij BNP Paribas Securities Services, terwijl Pskar Poieszm is aangetrokken als managing director client advisory & solutions.

Charco & Dique
Robert Slange is per 1 oktober overgestapt naar Charco & Dique. Hij komt over van Robeco waar hij sinds 2006 werkzaam was in verschillende functies, laatstelijk als chief compliance officer.

Robeco
Robeco heeft zijn team versterkt met de benoeming van Clara Yan. Zij wordt hoofd Insurance Analytics en zal rapporteren aan Ed Collinge, die wereldwijd leidinggeeft aan de strategie die gericht is op verzekeraars.

NN Investment Partners
Michiel Breeschoten is bij NN IP aan de slag gegaan als investment marketeer, waar hij deel uitmaakt van het team van Edwin Rietkerk. Breeschoten werkte eerder voor Robeco en NN IP, waarna hij ging samenwerken met Vincent Hooplot die de marketingconsultant Hooplot Associates had opgezet en ook een periode bij NN IP had gewerkt.

UBS Asset Management
Ward van de Braak (47) is benoemd tot Country Head UBS Nederland. Hij volgt Theo Clement (64) op die de afgelopen jaren aan het hoofd stond van de Nederlandse branche van UBS Europe SE.