Pieter Dalderop is de nieuwe algemeen directeur Schroders Benelux, Arent Thijsen is de nieuwe CEO van VDVM Research & Investment Consultancy, Marjolein de Jongh is benoemd tot Managing Director Strategy & Change bij APG Group en Anne Mei Poppe is overgestapt van Dynamic Credit naar Kempen Capital Management

Pieter Dalderop is bij Schroders benoemd tot algemeen directeur Benelu. Hier zal hij leidinggeven over de activiteiten richting distributiepartners en institutionele partijen in Nederland, België en Luxemburg.

Arent Thijsen is de CEO geworden van VDVM Research & Investment Consultancy. Op LinkedIn staat vermeld dat hij de activiteiten van CDVM en Altaica heeft overgenomen van Blauwtulp om deze een zelfstandige toekomst te geven.

Marjolein de Jongh is benoemd tot Managing Director Strategy & Change bij APG Group. Hier zal ze verantwoordelijk zijn voor het verder ontwikkelen van de visie, de strategie en de langetermijndoelen van APG Groep.

Anne Mei Poppe is overgestapt van Dynamic Credit naar Kempen Capital Management. Hier  zal zij aan de slag gaan als alternative investments specialist.